Rob de Bruijn

Bekwaam, nette, vriendelijke allround klussenman

Rob de Bruijn

Bekwaam, nette, vriendelijke allround klussenman

Ruim 10 jaar woon ik al weer in Veenendaal, samen met mijn vrouw Susanne. En daarvoor 20 jaar in Rotterdam. Ik ben opgegroeid in Wageningen en heb in diverse buitenlanden gewoond. Na school heb ik bedrijfseconomie gestudeerd en heb ik jarenlang gewerkt in de ICT.

Mijn leven lang ben ik echter ook al klussenman; eerst vanuit hobby, daarna als nevenactiviteit. Tijdens mijn studie in Rotterdam was ik al klussenman van 5 studentenflats. Thuis heb ik allerhande verbouwingen uitgevoerd. Vrienden en familie vroegen of ik hen hier ook mee wilde helpen. Het werd best druk als nevenactiviteit. Te druk. Omdat ik het zo leuk vond heb ik in 2018 de zaken omgedraaid en ben ik mijn eigen klusbedrijf gestart.

De eerste opdracht was meteen een grote en heb ik een aantal maanden bij een aannemersbedrijf gewerkt. Inmiddels help ik met name particulieren en ook enkele bedrijven met allerhande klussen.

Dus nu geen hobby’s meer? Dat valt wel mee. In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid en penningmeester van het Filmhuis Veenendaal. Ik organiseer vanuit het Filmhuis ook de jaarlijkse buitenfilm voorstellingen op het Stadsstrand. In de avonduren en het weekend sta ik regelmatig op de tennisbaan.

Kenmerkend in mijn manier van werken is dat ik secuur en netjes ben. Ik ben een rustig persoon, goed gehumeurd en ik laat alles opgeruimd achter. Daarnaast vind ik het belangrijk om waar mogelijk optimaal rekening te houden met het milieu. Maar bovenal ben ik een vertrouwd persoon om in huis op bezoek te hebben.  

Wat anderen over Rob zeggen

Rob heeft verschillende klussen voor ons gedaan, een timmerklus en hij heeft spachtelmuren bijgewerkt. Hij werkt netjes en precies en is een rustige en prettige persoon waar je goed mee kunt overleggen en samenwerken.

Magdy en Marja Iskarous, Veenendaal

Mijn huis is enorm opgeknapt met de hulp van Rob. Een karwei waar ik, gezien mijn leeftijd, erg tegenop had gezien. De bovenetage heeft hij geschilderd, laminaatvloeren gelegd en ingebouwde kasten met schuifdeuren gemaakt. Het was wel erg fijn dat hij rustig en goed doorwerkte. Later heeft hij mijn schuurtje dat op instorten stond ook nog van een nieuw dak voorzien. Bedankt Rob en ik hoop de volgende keer weer bij je aan te mogen kloppen.

Mevr. A. Liefkens, Bennekom

Afspraak maken of meer info?

Wil je een afspraak maken of heb je eventuele vragen? Neem dan gerust contact op. Indien van toepassing, dan kan je via het contactformulier eventueel ook een foto meesturen om een situatie te verduidelijken.

  Klusbedrijf Rob de Bruijn

  Achterkerkstraat 48
  3901 DT  Veenendaal

  info@klusbedrijfrobdebruijn.nl

  06 37233629

  Klusbedrijf Rob de Bruijn is lid van de VLOK – de branchevereniging voor klussenbedrijven. Wel zo zeker!