Een kamer opknappen in huis?

Geen reden om er tegen op te zien!

Soms is het tijd voor het opknappen van een kamer in je woning. Een nieuwe frisse kleur op de muur, kozijnen die niet meer mooi zijn opfrissen, oude vloerbedekking vervangen. En mogelijk is er ook nog sprake van wat kleine gebreken, zoals een los stopcontact of een gebroken lichtschakelaar. Of is die lamp aan het plafond ook aan vervanging toe.

Misschien heb je het al enige tijd terug besloten: ‘Ik wil nu deze kamer opknappen.’ Maar.. soms is het starten moeilijk. Wellicht omdat je niet waar je moet beginnen. Of omdat alles tezamen toch wel een hele grote klus lijkt. Begin je het ene op te knappen dan valt vaak het andere aandachtspuntje ook weer op. Om extra snelle meters te maken kan je mijn hulp inschakelen om die kamer snel op te frissen.

Muren en kozijnen schilderen

Laminaat leggen

Behangen

Plinten vervangen

Loszittende dingen vastzetten

Klemmende ramen en deuren

Laminaat leggen

Lampen vernieuwen

Muren en kozijnen schilderen

Laminaat leggen

Behangen

Plinten vervangen

Loszittende dingen vastzetten

Klemmende ramen en deuren

Laminaat leggen

Lampen vernieuwen

Eerder verrichte opdrachten:

Wil je één of meerdere kamers in je huis aanpakken?

Wat anderen over Rob zeggen

Rob heeft mijn logeer- en studeerkamer naar volle tevredenheid gerenoveerd. Hij is zeer vakkundig en plezierig in de omgang. Hij organiseert goed, komt afspraken na en hanteert een goed tarief. Prettige bijkomstigheid is dat hij er voor open staat om samen te werken. Door zelf mee te klussen, kunnen zo de kosten flink worden gedrukt en kom je samen tot een mooi resultaat.

René Sweens, Utrecht

Mijn huis is enorm opgeknapt met de hulp van Rob. Een karwei waar ik, gezien mijn leeftijd, erg tegenop had gezien. De bovenetage heeft hij geschilderd, laminaatvloeren gelegd en ingebouwde kasten met schuifdeuren gemaakt. Het was wel erg fijn dat hij rustig en goed doorwerkte. Later heeft hij mijn schuurtje dat op instorten stond ook nog van een nieuw dak voorzien. Bedankt Rob en ik hoop de volgende keer weer bij je aan te mogen kloppen.

Mevr. A. Liefkens, Bennekom

Afspraak maken of meer info?

Via onderstaand contactformulier of telefoon kan je contact met me opnemen.

  Klusbedrijf Rob de Bruijn

  Achterkerkstraat 48
  3901 DT  Veenendaal

  info@klusbedrijfrobdebruijn.nl

  06 37233629

  Klusbedrijf Rob de Bruijn is lid van de VLOK – de branchevereniging voor klussenbedrijven. Wel zo zeker!